Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

perjantai 12. syyskuuta 2014

Suuria tunteita

Tiedättekö kun jotain odottaa oikein kovasti, odottaa ja odottaa ja välillä usko on todella koetuksilla,
kun vihdoin unelmat ja odotukset ovat muuttuneet todeksi on tunne aivan huikea.
Viime viikolla kirjani viimein saapui painosta ja siinä se nyt on ja aika moneen kotiin olen sen itse toimittanut ja muutakin kautta se on tiensä löytänyt moneen uuteen kotiin.. Minun ihan itse tekämäni kirja, outoa vai mitä..


Välillä oli kyllä monen monta mutkaa ja kuoppaa, mutta nyt on enää turha muistella niitä koska eletään tässä ja nyt ja nyt se on tässä.

Luulin että kun vihdoin saan sen kirjan käteen, on se se hetki mitä olen odottanut ja se on se wou minä tein sen hetki, mutta totuus olikin toinen.. ensimmäinen reaktio oli kyllä vau mutta sitten iski hetkellinen ahdistus, mitähän tästä nyt sitten sanotaan. Itse katsoin omaa työtä ihan eri vinkkelistä, mitä olisin voinut tehdä paremmin, mihin olisin voinut lisätä jotain jne. Kello oli about 22.00 perjantaina kun kirjan sain käteen ensimmäistä kertaa ja aamulla kello 11.00 alkoi askartelumessut johon minun piti kirjani kanssa mennä..paniikki.. Olen edelleen piilevästi ujo ja jotenkin tuollaiset tilanteet on tosi pelottavia..

Mutta aamulla vaihtoehtoja ei ollut kun 500km oli ajettu tätä varten joten ei muuta ku kirjat kainaloon ja messuille. ja kuinkas siinä sitten kävikään messuista tähän päivään eli melkein viikon olen saanut niin monta kaunista sanaa, halausta, viestiä etten elämässäni koskaan viikossa ole saanut niin paljon pakahduttavan paljon positiivista palautetta. Tiedättekö jokaisella sanalla, viestillä ja kommentilla on ihan mielettömän suuri merkitys, ne ovat jopa tuota kirjaakin suurempia asioita. On olemassa monta ihmistä jotka ovat ylpeitä, kiitollisia, onnellisia ja jotka sen myös kertomalla tekivät minusta niin suunnattoman onnellisen että se odottamani wow hetki tulikin sitten ihan eri kohtaan kun aavistin.
WOW olen otettu, kiitollinen ja onnellinen. Tällä positiivisen palautteen määrällä jaksaa jatkaa kohti uusia haasteita.. tällä hetkellä listalla olisi ikkunoiden pesu ja kaappejen siivous.. mutta kyllä sitä täytyy vastapainoksi viritellä jotain luovaakin, joten yritys kova saada toi askartelu blogin päivittäminen pikkusen virkoamaan:)
Ihkua päivää ystävät<3

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana kirja ja nimmarikin <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä kerran ihanasta,upeasta kirjasta <3

  Olen iloinen, onnellinen ja ylpeä saavutuksestasi...

  Kaikki se positiivinen palaute, jota olet saanut, on palkinto siitä upeasta työstä, jota olet tehnyt. Ja ennen kaikkea olet sen ansainnut...

  Kiitos vieläkin kerran <3

  VastaaPoista

Kiitos <3