Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lämmin Osanotto

Julkaisen tämän työni nyt tämän blogin puolella koska se sopii ennemmin tänne.
Elämäni vaikein työ. Toinen tekemäni adressi. Viikon mietein mitä teen, tänään päätin että nyt se on vain tehtävä, vaikka muuten mielelläni tilaustöitä teenkin ja tämänkin mielelläään tein oli kohde niin surullinen ettei tämä ole mieluinen työ. 
Vaikka en perhettä tunne, koskettaa tämä suru uutinen silti minua. Miksi lapsilta viedään äiti, miksi mieheltä vaimo, miksi ystäviltä ystävä ja läheisiltä rakas liian aikaisin. En voi ymmärtää, ei ole sanoja.

Luin vasta kirjan Totuus taivaasta ja haluan uskoa että sellainen paikka oikeasti on ja näiden pienten lasten äiti on päässyt sinne kauniiseen paikkaan jossa kaikki on hyvin. Toivon että tuo perhe selviää surusta ja jonain päivänä suru muuttaa muotoaan ja antaa jälleen tilaa valolle. 

Lämmin osanotto läheisille ja ystäville <3
Koska kyse oli nuoresta ihmisestä, en halunnut tehdä adressista synkkää, vaan raikkaan kauniin. Tulostin temppuili, joten jouduin käsin tuon tilaajan valitseman tekstin kirjoittamaan. Sisä sivu siis hyvin samanlainen kuin etu-osa. P*skarteluhaasteen Bingo riviin  Musta- Glitter-Teippi sattui sopimaan joten laitan nyt sinne vaikka en alunperin haasteeseen tätä tehnytkään. 

4 kommenttia:

  1. Tässä on jotain sanoin kuvaamattoman herkkää, haurasta tunnelmaa...
    olet saanut luotua sellaisen adressin, jonka itsekin voisi viedä vastaavassa tilanteessa.

    Mitä itse aiheeseen tulee...Miksi on se kysymys jota jäämme kyselemään kun nuori ihminen menehtyy.... ei ole vastauksia ...sen tiedän että suru muuttaa muotoaan, helpottaakin jossain vaiheessa, mutta ikävä jää ...siitä ei pääse eroon...

    VastaaPoista

Kiitos <3