Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

perjantai 2. toukokuuta 2014

Mikä ihmisiä vaivaa?

Saan sähköpostin jossa lukee

lähetä maksu 30eur takaisin 
KIRJASTA EI TUU MITÄÄN,KERÄÄT VAIN RAHOJA MEILTÄ

Pala nousee kurkkuun, taas ahdistaa. Juuri kun olin saanut kodin siivottua ja monta muuta hommaa hoidettua, takana oli hyvä päivä.
Lamaannun, en tiedä mitä sanoa tai tehdä. 

Aika monen monta päivää/yötä olen tätä asiaa stressannut juuri siitä syystä että aloitin ennakkomyynnin koska minulle luvattiin että kirja on valmis helmikuussa. Enhän minä olisi sitä aloittanut jos olisin tiennyt että taittaja numero yksi ei saa hommaa hoidettua, eikä monesta kehoituksesta huolimatta edes niitä materiaaleja palautettua. Monen monta viestiä, puhelua ja sähköpostia. Minä en vain muuta voi tehdä.

Mutta silti en ymärrä ihmisiä jotka käyttäytyvät näin? Eikö asioita voi hoitaa muuten? 

Ystävä soittaa ja kertoo omasta viikosta. Kohtaan jälleen ihmisiä jotka ovat ihan kohtuuttomia, suorastaan sairaita pahoittaakseen toisen mielen. En voi käsittää..

Tiedän että tämä on vain yksi muiden joukossa, mutta silti se laittaa miettimään..ajatteleeko minusta muutkin noin? No tiedän että ei mutta varmasti joukkoon mahtuu monenlaista ajattelijaa. 

Voin kertoa että kirjani tekemisessä vaikein vaihe on tämä jatkuva pettyminen ja odottaminen. Aamu alkaa ahdistuksella ja silti tuntuu että teen siinäkin asiassa väärin, sehän on vain yksi kirja. Mutta kun olen sen kirjan luvannut niin monelle jo helmikuussa, en halua olla itse petturi vaan hoitaa omat hommani oikein, tässä tilanteessa se on vain niin hiton vaikeaa.

Ennen avasin sähköpostini innolla, odottaen, nyt avaan sen varovasti odottaen pieni pelko vatsassa mitä siellä nyt on..

Mutta nyt ajattelin kaikesta huolimatta(vaikka en ehkä sitä ansaitsekkaan) palkita itseni hetkellä mieheni kanssa<3

9 kommenttia:

 1. Oikeasti... mikä ihmisiä vaivaa????
  Nyt suututtaa niin paljon sun puolesta... oon jossain avannutkin suuni aiheesta ...mutta ehkä se vain on tätä nykyaikaa "Mulle heti kaikki nyt"-mentaliteettia, joka ei kärsi yhtään sitä että joutuu odottamaan,jotain mitä haluaa.
  Minulle - ja monelle muulle, sen tiedän - ei ole tullut edes pieneen mieleen tuommoinen kuin tuo esimerkkiviestisi oli...
  Jään miettimään heitä, jotka tällaisia viestejä sinulle lähettävät, ovatko he sitten itse sellaisia, että tekisivät noin ja kuvittelevat sitten että kaikki muutkin ovat samanlaisia... en tiedä. En haluaisi uskoa, että ihmiset ovat tuommoisia... sanonko mitä... en viitsi edes kirjottaa sellaista...
  Mutta jälleen kerran .... Hyvää jaksetaan kyllä odottaa - noista inhotusviesteistä pääset eroon nakkaamalla ne roskapostin joukkoon...
  Ennen sitä voit toki lähettää yhtä sivistyneen viestin takaisin... ehkä rahoineen päivineen... koska ko. ihminen tuskin aidosti on ollutkaan kiinnostunut kirjastasi... niin minusta tuntuu. Saatan saada minäkin #"&%/ niskaani tästä viestistä, mutta olen NIIN sun puolella ja tukena sekä hengessä mukana täällä omalla sohvallani. Haleja <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppi halit! <3
  Minä ainakin jaksan odottaa kirjaasi!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että . . . en oikein muuta osaa sanoa. Joskus miettii, että miksi maailmassa on aina niitä ihmisiä jotka tahtovat tehdä härkäsistä kärpäsiä ja pahoittaa toisten mielen. Ja toisekseen siehän jo ensimmäisessä viestissäsi tarjosit mahdollisuuden saada rahat takaisin kun ei asiat menneetkään kuten oli suunniteltu. Miun Anni mummu aina sanoi, että kun jaksaa olla kärsivällinen niin lopussa kiitos seisoo. Niin mie aion ollakkin vaikka odotankin malttamattomana kirjaasi, että miekin jukuripää oppisin värittämään. Joten jaksuhaleja miulta siulle :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, jotkut vaan ei ymmärrä, että maailma ei pyöri ´heidän´ mukaansa ja toisaalta ihmisiä, jotka purkavat pahaa oloaan toisiinsa...en kyllä tiedä, helpottaako se heitä, toivottavasti ei ;)

  VastaaPoista
 5. Vai et ehkä ansaitse hetkeä miehesi kanssa.. Murr.. Älä puhu noin minun ystävästä :P Katsos tämä minun ystäväni, Marika, ansaitsee paljon enemmän. Ja tuon typeryksen viestillä tulee lisää ansaittuja hemmottelu hetkiä :D Helppo sanoa, vaikea toteuttaa, mutta älä välitä tuollaisista törpöistä.

  VastaaPoista
 6. Treffit oman miehen kanssa, hyvä ruoka parempi mieli<3 ja et ihanat ihmiset<3 valtavan iso kiitos että olette siellä :) teette päivästäni niin paljon paremman.

  VastaaPoista
 7. tottahan kirjaasi on odotettu, ja pettymys, kun helmikuu tuli ja meni, eikä kirjasta kuulunut mitään. maaliskuussa kuulin, että kirjasi kanssa on hämminkiä. sitten kerroitkin jo suoraan, mistä kaikki on kiinni. Kertaakaan en ole miettinyt että tekisit tahallasi tai huijaisit ihmisiä. Eikö huijarit toimisi toisin?! eivät he "myisi" omalla nimellään, lähettäisi meilejä siitä, että missä mennään tai lupaisi rahoja takaisin haluaville! Sinä olet tehnyt asiat oikein ja jollei se miellytä, ei voi mitään. et sinä voi taikoa kirjaa jostain tuulesta, jollei joku toinen tee töitään oikein! Taittaja numerolla 1 on sen kaiken syypää, et sinä. Kaikki eivät vaan tajua sitä! On löydettävä syntipukki ja koska taittajan nimi/firma ja kuva ei ole esillä, ei voida pettymyksen tuomaa vihaisuutta kohdistaa häneen. Sinä olet se seuraava, joka jöudut kärsimään sijaisena tässä. Et siis minun, vaan niiden, jotka sinua nyt syyttävät.
  Kun kaikki osaisivatkin käsitellä asiat asiallisesti ja kysyä suoraan sinulta tai perua tilauksensa nätisti, eikä mesoamalla. Mutta kun ei. Se kertoo ihmisten pahasta olosta, omista ongelmista. Olen itsekin saanut joskus ihan syyttä suotta anonyymejä haukkuja ja kun olen hämmästellyt, missä nyt tuulee?! On vaan selvinnyt, että henkilöllä ollut itsellään paha päivä ja tietenkin se piti purkaa ekaan vastaantulijaan. Mutu on paha! Pitäisi selvittää, tarkentaa, eikä vaan tehdä luuloista totta.
  Marika, ymmärrän oikein hyvin, että sua pelottaa lukea meilejä ja pahoitat mielesi tuollaisesta. Kukapa ei!? Jos itse olet kaikkesi tehnyt ja muuta et vaan voi tehdä, silloin tiedät, että meilin lähettäjällä on omia huolia. Ei se sinusta johdu! Siellä voi olla taustalla ihan hyvin paha päivä, sairautta, työstressiä, ahdistunut ihminen, yksinäisyyttä... Ihan mitä tahansa! näitä riittää!
  Minä jaksan ainakin omaani odottaa. Ei ole minun tehtäväni alkaa sinua syytellä tai mieltäsi enempää pahoittaa. Teet mitä voit ja se riittää! Kun kirjasi lopulta ilmestyy, kyllä ne sitten saavat pitkän nenän ja näkevät, ettet sinä huijannut ketään! ;)

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Meitä on niin moneen junaan, ja valitettavasti aina löytyy niitä jotka ajattelevat muista vain pahaa, ja haluavat tahallaan aiheuttaa muille pahaa mieltä. :/ Tsemppiä Marika! Kyllä me suurin osa ymmärretään että asia ei ole susta kiinni, ja että kirjan viivästyminen vaivaa ja harmittaa eniten sua. Kyllä me jaksetaan kirjaa odottaa ihan rauhassa, vaikka innolla odotetaankin. :) Niin kurja juttu, että sulle sattui noin kurja tapaus kirjan kanssa loppumetreillä, ettei taittaja ollutkaan luotettava ja hoitanut hommiaan. Mutta kaikki järjestyy kyllä!

  VastaaPoista

Kiitos <3