Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

tiistai 25. helmikuuta 2014

Paluu arkeen

On aika siirtyä turhamaisuudesta jälleen oikeille leveleille. Vaikka pakko onkin mainita kuinka ilahduin löytäessäni ne ihanat lasit kaapista, vesikin maistuu niistä aivan ruusun nupuilta:)
Tähän alkavaan viikkoon on mahtunut monen monta kosketusta. Päällimmäisenä tunteena jälleen pakahduttava onni. Vaikka viima vinkuu, talvi on kadonnut ja tämä ilma saa minut kipeäksi, en välitä. 
Kahteen päivään mahtui reipas 22 tuntia työtä ja monen monta ihanaa kohtaamista. 
Kyllä minusta vain tuntuu että olen oikealla alalla, en sillä että haluaisin itseäni kehua, vaan minusta tuntuu vaan hiton hyvältä. Pidän työstä, aika kuluu vauhdilla, nautin työn teosta ja tapaan ihania ihmisiä. Lisäksi meillä on aika hauskaa, no välillä ehkä ärsyttää kun ei se pyykkikone itsekseen pyöri mutta muuten on niin ihana olla töissä että huh huh. Välillä on tietty huonoja päiviä, epäonnistumisia ja ei niin miellyttäviä asiakkaita mutta jos niitä on 5% ja 95% on niitä hyviä asioita, olen onnekas.

Tämän päivän kohokohdiksi nousi muutama asiakas jotka oli kampaajan tarpeessa. Sellaisia hetkiä joissa samaan aikaan oli läsnä suru ja kuitenkin myös suunnaton ilo. Vaikka olen pieni ihminen, voin kuitenkin työlläni saada aikaan jotain hyvää. Päivään mahtui myös ilahduttava viesti, kuinka viimekertaisen surullisen kohtaamisen jälkeen "ystävä" oli löytänyt pienen pilkahduksen iloa elämään ja toivon että selviää<3 Mitä asiakaspalvelutyöltä muuta voi ihminen toivoa.. -ei mitään. 

Kotona odottava perhe ja uudet villasukat<3 tästä on hyvä jatkaa..

1 kommentti:

  1. Lainaan tähän kohtaan erään suosikkiblogini nimeä, joka kuvaa niin osuvasti tämän kirjoituksen tunnelmaa ja tunnetta joka minulle siitä tulee.
    Siis lyhyesti ja ytimekkäästi - arkitaivas :)

    VastaaPoista

Kiitos <3