Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

lauantai 1. helmikuuta 2014

Kosketus mun rakkaille ystäville

Millainen on oikea ystävä? 

Minulle se on sellainen jonka tiedän aina olevan siellä jossain, vaikka emme näkisikään. Tiedän että ystävä on ja pysyy vaikka matka välillä on pitkä tai aika vain katoaa emmekä näe. Voin luottaa ystäviini ja tiedän että jos joskus tarvin jotain on ystäväni aina käytetävissä. Ystävyyteen ei kuulu kateus, katkeruus tai toisen hyväksikäyttäminen. Kaikista ihmisistä ei voi tulla ystäviä, kaikkien kanssa homma vaan ei toimi. On todellinen rikkaus löytää vilpitömästi hyviä ystäviä.Olen onnekas omistaessani paljon hyviä ystäviä, todella onnekas. Tosi ystävät ovat kultaakin kalliimpia joita ei rahalla saa. Pidetään toisistamme kiinni<3


Minun elämääni kuuluu monta todella hyvää ja erityisen rakasta ystävää. En tiedä kuinka moni heistä käy täällä, mutta ehkä lähetän heille linkin tänne. Ihan liian harvoin tulee kerrottua, mitä ystävät merkitsevät minulle.

Elämääni kuuluu paljon erilaisia ystäviä. Tällä hetkellä mieheni on myös paras ystäväni, sitten on  rakkaimmat ystävät jotka ovat kulkeneet mukana pitkän matkaa. On työ ystävät, vanhoja ystäviä matkan varrelta, askartelu ystävät,  asiakas ystävät ja muutama muu ystävä. Blogi ystäviä ympäri mailmaa, joita osaa en ole koskaan edes tavannut mutta silti pidän heistä paljon. Paljon erillaisia rakkaita ystävia. Läheisillä ystävällä on suuri merkitys elämässäni vaikka välillä aikaa voi mennä kauankin ettemme kerkeä nähdä.

K<3 Olet matkannut kanssani pitkän matkan, kirjoittaisin tähän sen marjapiirakan reseptin ystävyydestä jonka annoin sinulle polttareissasi, mutta en muista sitä :( Niin lähellä mutta silti välillä niin kaukana. Monesti mielessä ja ainoa ihminen jonka kanssa viihdyn puhelimesa heittämällä tunnin. Vuoksesi tekisin mitä vain. Niin samanlaisia ja samalla niin erilaisia, mutta loppu viimein täydellisiä yhdessä. Love you<3

T<3 Ilman sinua ja viiniä ei elämä maistuisi miltään. Sinäkin niin lähellä mutta liian kaukana jotta voisin kyläillä fillarilla. Voisit muuttaa lähemmäs, mutta siinä on tietty omat vaaransa;) Huumorintajulla tai sen puutteella ei ole mitään rajaa. Yhdessä lyömättömän idea rikkaita, varsinkin kaikkeen mikä liittyy miehiin ja yrittämiseen. Love you<3

N<3 Adoptio siskoni. Onneksi olet olemassa, maailman herttaisin siskoni. Ihana prinsessa ystäväni. Love you<3 p.s vaihto-oppilas paikka on sinulle aina auki:)

U<3 Työ ystävä vuosien takaa, tuki ja turva. Suuri sydäminen ihminen joka ansaitsi niin paljon enemmän. Kiitos että olet pysynyt ystävänä vaikka välillä onkin ollut vaikeaa, aina olet tasaisin väliajoin käynyt kuitenkin ja minä en ole vieläkään käynyt vaikka aina lupaan, anteeksi. Love you<3

W<3 Hassu ystäväni jonka kanssa juttu jatkuu aina siitä mihin viimeksi jäätiin, jokainen juttu jää kesken vaikka olet kylässä neljä tuntia. Välimatka on suurin mutta silti joka kerta tulet meitä katsomaan. Aina yhtä piristävää seuraa. Ja mukana menossa jo aikasta monta vuotta<3

Työystävät<3 Työ olisi hirmu paljon kurjempaa ilman teitä, tällä hetkellä loisto tiimi jossa suurin ongelma on peseekö joku pyykkiä vai ei. Mielestäni loppuviimein aika pieni ongelma, huonomminkin vois mennä. Aina on mukava tulla töihin ja mukava on myös virkistyä välillä, oikeastaan ei paljon parempia vois enää olla.

Askartelu ystävät<3 Ihan loistavia uusia tuttavuuksia joiden kanssa rakkaus samaan harrastukseen on todella yhdistävää. Ihania erillaisia, eri ikäisiä, eri paikoista olevia lämpimiä ihmisiä, joilta saa kannustusta ja intoa. Kiitos<3

Ystävät<3 Ei yhtään vähempi arvoisia, jokainen omalla tavallaan ainutlaatuisia ja paikka sydämessäni. Älkää kadotko<3 Pienelläkin hetkelllä voi olla suuri merkitys:)

Itse ystävänä myönnän olevani vähän huono. Joka kerta lupaan tulla käymään, soittaa jne. Mutta kyse ei ole siitä etten haluasi tulla, soittaa ja vaihtaa kuulumisia. Välillä aika vain katoaa. Mutta täällä ollaan ja ajatuksissani olette. Yritän parhaani, välillä ei vaan muuhun kykene. Anteeksi.

p.s on myös ystäviä vuosien takaa joiden kanssa tiet jossain vaiheessa ovat eronneet, moni heistä on edelleen mielessä ja muistoissa. Välillä edelleen toivon saavani heidät takaisin, ehkä vielä jonain päivänä.

Marika

6 kommenttia:

 1. Ystävyys on juuri tuota mistä kirjoitat;
  juuri vähän aikaa sitten erään ystäväni kanssa mietittiin sitä, milloin olemme mahtaneet tavata ensi kerran. Tulimme siihen johtopäätökseen, että varmaankin ystäväni ristiäisissä (olen vajaan puoli vuotta vanhempi kuin hän ja vanhempani olivat hänen kummejaan). Tuosta ensitapaamisesta on siis kulunut jo 50 vuotta -käsittämätön ajanjakso ,puoli vuosisataa :)
  Hän on varmaan siis pitkäaikaisin ystäväni; meitä yhdistävät monet lapsuuden ja nuoruuden muistot -puhumattakaan aikuisuuden muistoista.
  Ystäviä on karttunut matkan varrelle opiskeluajoilta ja nyt viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisimpinä askarteluystävät.
  Ja juuri ystävieni erilaisuuden koen elämääni rikastuttavana asiana.'
  Ystävyys aidoimmillaan ei hae yhteyttä toiseen vain silloin kun tarvitaan jotain...ystävyys on mukana elämistä, tukemista... hulluttelua ja hassuttelua vaikka sitten trampoliinilla (tosin ei enää ihan viimeisinä vuosina ...)
  Ystävälle voi kertoa ne kipeimmätkin asiat ... ilman että tarvitsee pelätä arvostelua tai sitä että tuomittaisiin...
  Ystäviä yhdistävät yhteiset ilon ja surun kyyneleet... se,jonka kanssa on itkenyt ja nauranut joskus yhdessä sydämensä pohjasta, ei unohdu koskaan. Sellaiset sielun sisaret ovat rikkaus,joka ei häviä koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ritva<3 sinä ja sun ihanat sanat ja suuri sydän<3

   Poista
 2. Rakas Marika...
  Arvostan sun spontaaniutta, rohkeutta ja lojaaliutta. Sun taitoa olla ystävä, pitää huolta ja välittää aidosti. Loistava huumorintaju on yksi sun parhaimmista piirteistä, päättäväisyys tulee heti sen jälkeen. :) Arvostan sua kolmen prinsessan äitinä ja joka ikinen päivä oon kiitollinen siitä, että saan olla niiden ylpeä kummitäti. Arvostan sua ja sun aviomiestä, teitä kahta yhdessä. Oon onnellinen teidän puolesta, siitä mitä teillä on. Vierestä koko teidän yhteisen matkan seuranneena voin sanoa, että ansaitsette kaiken sen. Se on rakkautta.<3 Sun kanssa ei koskaan oo tylsää, teet pienistäkin jutuista erityisiä hetkiä. Loihdit aina kovimmat bileet (kiitos parhaista polttareista ever <3 ) ja saat ihmiset viihtymään. Sulla on taito heittäytyä ja oot aina mukana menossa. Arvostan sun tapaa suhtautua perheeseen ja ystäviin, ne on sulle kaikki kaikessa. Puolustat ja suojelet sun lähellä olevia, se on ihailtavaa. Sä oot kuulunut mun elämään niin kauan, etten muista edes aikaa ennen sua. Oot pitänyt mua kädestä kiinni ja tukenut, kun on ollut oikein vaikeaa. Nauranut mun kanssa. Kiitos kaikesta. Toivon, että oon antanut sulle edes ripauksen siitä, mitä oon sulta saanut ja oppinut. Oikeesti, en osaa kuvitella elämää ilman sua... Enkä tiedä mitään tai ketään parempaa ystävää, kuin sinä. Niinkuin sanoit, me ollaan erilaisia, mutta silti niin samanlaisia. Silti edelleen yhdessä. Ihailen kaikkia sun piirteitä. Oot arvokas, juuri tuollaisena. Mulle niin rakkaana. Kiitos, että saan kuulua sun elämään. Love you...
  -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi -K- kiitos kaikista noista liian kauniista sanoista. Sinä minun ihana rakas, suuri sydäminen taistelija, olet parhautta<3 ehkei ole edes elämää ennen meitä, sehän taisi alkaa vasta kun tavattiin;) Love you ja ikuisesti niin yhdessä..

   Poista
 3. Jos asuttais fillarimatkan päässä toisistamme, ois siinä selkeesti ylikunnon vaara, kun yhtenään joutuisi luoksesi fillaroida... Ja ehkä muutaman palautusjuoman ottaa ;)
  <3

  VastaaPoista

Kiitos <3