Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

perjantai 31. tammikuuta 2014

Kosketus intialaiseen päänhierontaan ja merilevä hoitoon

Tänään sain aloittaa aamun itseni hoitamisella..aika harvinaista herkkua. No jotta ei menisi liian herkuksi, niin pörröpäät eivät halunneet tänään kerhoon, joten otin heidät matkaan.
Onneksi menin omalle työmaalleni joten se ei pahemmin haitannut.

Mutta aiheeseen eli enisimmäisenä voin suositella näitä molempia ihan jokaiselle.
Ihan mahtavaa, jos tuossa ei joku rentoudu niin sitten ei ehkä missään. Nimi intialainen päänhieronta hieman hämää, koska siinä hierotaan myös niskaa, hartioita ja kasvoja. 
Minä olin puoli koomassa vaikka pörröpäät leikki lattialla. Rentouttava musiikki on hyvä lisä tähän hoitoon, pörröpäätkin hiljentyivät ihan täysin lähes koko hoidon ajaksi. Vanhempi pörröpää tuumasi lähtiessä että voidaanko ostaa kotiinkin tuollaista musiikkia, miksipä ei.

Tämän ihanan rentoutumisen jälkeen päähän lisättiin merileväkeitos. Ja päälle kylmä pyyhe. Pörröpäiden kanssa haaveiltiin että minusta tule merenneito, ihan vielä ei pyrstö kasvanut mutta tukka koki kyllä kirkastumisen ja se tuntuu ihanalta. Tämä ei siis ole mikään varsinainen hiusta hoitava juttu, vaan ennemmin hiuksen syväpuhdistus. Varsinkin jos käyttää paljon muotoilutuotteita ja muita hiuksia kuormittavia juttuja, on hius tärkeää syväpuhdistaa välillä. Syväpuhdistava shampooon loistava koti käyttöön mutta jos joskus haluaa hieman hemmotella itseään ja hiuksia, suosittelen tätä hoitoa:)

Nyt tukka hulmuaa ja olo on aikasta jees.. 

P.s vaikka välillä hieman epäilevästi suhtaudun työkaverini ekokoulu touhuihin, on se koskettanut pikkuisen minuakin;) ihan vielä en kyllä ole siihen savivelin litkmiseen lähtenyt, mutta eihän sitä tiedä jos mullekkin iskee jokin villitys, esim kolmenkympin sellainen;)


P.s ihan selvä valaistuminen kuvassa nähtävissä..olisko aurinko vai sittenkin sisäinen kauneus? ;)

2 kommenttia:

Kiitos <3