Jokainen päivä kätkee sisäänsä jotain mikä koskettaa..

maanantai 20. tammikuuta 2014

Pikainen kosketus

Olen tässä mietiskellyt miksi aloin kirjoittaa tätä blogia.. Ajatus oli mielessä kytenyt jo kauan.. jostain syystä pidän kirjoittamisesta. Päiväkirjan kirjoittaminen ei jotenkin sytyttänyt, joten päädyin tähän. Ehkä on mukavampi kirjoittaa jos näitä raapustuksia joku lukee. Tähän väliin muuten iso kiitos sinulle joka olet tänne eksynyt ja super kiitos niille jotka ovat jaksaneet jonkin kommentin jättää.. Käviälaskuri näyttää reilua 600 muutamassa päivässä.. lukijoita on 12 joten minun matikalla täällä on käynyt joku muukin..

Muutaman ihanan ystävän kommentit tästä blogista, saivat hymyn huulille, lämpimän tunteen sydämeen ja se jos joku koskettaa. ..tiedän siis että oikeati joku lukee tätä ajatuksella ja ymmärtää tämän jutun..Kiitos ihanat siellä ruudun toisella puolella, olette tärkeitä jokainen.

Aika jännittävää on myös etten oikeati tiedä kuka muu näitä lukee. Toisaalta tämä on huomattavasti henkilökohtaisempi blogi kuin nuo askartelu puolen blogit. Hieman ehkä jopa kauhistuttaa, kun välillä uppoutuu tekstiin ja unohdan että näitä lukee joku muu kuin minä..

Mietin että mitähä näistä minun jutuista joku ajattelee, varmaan monenlaistakin..lähinnä negatiivisessa mielessä utelijaat ihmiset ahdistavat minua. Mutta no joo, eipäs täällä mitään suuria salaisuuksia ole joten minähän saan kirjoitella mitä haluan..ja minähän kirjoitan. Ja koko rahalla pukkaa myös kirotusvirheitä..oln pahoillani.

Tänään olen aika väsynyt, joten otan nyt lasin viiniä ja nautin hetken hiljaisuudesta, joka on muuten välillä tajuttoman kaunista..

Näihin tunnelmiin .. ehkä huomenna taas tavataa;)

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista. Ja olet oikeassa, sä saat kirjoittaa ihanmitä haluat, sun teksti, sun ajatukset ja sun mielipiteet, on SUN omia joten anna mennä vaan <3 Välillä ajatukset menee niin yhteen että tuntuu kuin lukisi omiakin ajatuksia sinun tekstistäsi :) kiitos siis kun jakset jakaa ajatuksiasi ja avata suurta sydäntäsi myös meille <3 HALEJA!

  VastaaPoista
 2. Samoilla ajatuksilla täällä lueskelen ja ajattelen kuin Erja edellä;
  nämä ajatukset täällä ovat sinun ajatuksiasi, sinun kosketuksiasi...saat tehdä juuri niin kuin haluat :)

  Nämä kirjoitukset vain vahvistaavat ainakin omaa ajatustani, että olet kaunis,ihana luova ja syvästi tunteva ihminen, jolla on sanottavaa meille muillekin.
  Kiitos siis minunkin puolestani tästä kauniista blogista.
  Muuten... välillä saa olla väsynyt... sekin on vain elämää. Sen tunnustaminen vaatii myös rohkeutta ja koskettaa täällä toisella ruudun toisella puolen <3

  VastaaPoista
 3. Eläkä mitä! samoja ajatuksia herää välillä minullekin. Kuka tahansa voilukea blogiani ja mitä miettiikään minusta?! HUH HUH! mutta toisaalta, olemme juuri sitä mitä olemme ja jollemme sellaisina kelpaa, voi kukin poistua lukemasta tai elämästämme. Eikös se niinmene. ;)
  Luen tätäkin blogiasi, mutta kommentointi on hieman hankalaa, kun pitää olla rekisteröitynyt ja en sitä ole varsinaisesti. Nicci siis "väärä".
  -Vilimarika-

  VastaaPoista
 4. Sun kosketukset on ihania; auttaa mua jaksamaan tosi vaikeuta kautta elämässä. Kiitos ja pokkaus, jatkahan!

  VastaaPoista

Kiitos <3